Платена реклама

понеделник, 16 декември 2013 г.

Защо трябва да пазарувате в близките до вас магазини и шоу-руми за осветление?

Когато дойде времето да правите промени вкъщи с помощта на интериорен дизайнер, осветлението е един от главните три приоритета на хората, наред с боядисването и поставянето на настилки. Правилно избраното осветително тяло ни помага да виждаме по-добре и да правим разни неща много по-лесно. Също така то допринася и за безопасността и за чувството на комфорт.
В допълнение на това, осветлението прави интериора красив и драматичен. Може да се пресъздаде и отпуската атмосфера или да придадете усещане за удобство и отдих след дългия и уморителен работен ден.
След като дизайна на осветлението е толкова важен, не е ли логично да се консултирате или директно да оставите в ръцете всичко на хора, експерти в осветлението? Точно тези предимства има вашият местен магазин или шоу-рум за интериорно осветление пред големите вериги.
Повечето служители в шоу-румите за осветление са специално обучени и сертифицирани в това направление. Те са експерти в осветлението, за това имат по-добри познания над продуктите, които продават и отделят повече време, за да ви консултират. Професионалистите по тези места ще седнат с вас, ще ви сипят чаша кафе и ще обсъдят с вас от какво се нуждаете и какъв е бюджетът ви. Служителите в големите вериги не са на това ниво на обслужване и нямат такива познания и не винаги могат да ви обърнат внимание.
Местният шоу-рум за осветителни тела може да ви посъветва професионално, да ви даде примери за най-новите дизайнерски решения и енергоефективност, висококвалифицирани технически познания и насоки в дизайна на осветление. Също така в такъв тип шоу-руми ще видите мостри, монтирани в примерни стаи, както и каталози с многоброен избор.
Много производители избират да не продават продуктите си в големи вериги магазини за обзавеждане, като по този начин правят шоу-румите по обширни и уникални. От своя страна, шоу-румите избират продуктите на нови производители или на продукти, които не са масово продавани навсякъде, а много от тях са и директни носители. По този начин предложенията не само са по-разнообразни, но и качеството е по-добро за съответната стойност.
Като за финал, избирането на местен магазин за осветление стимулира местната икономика. Те са най-добрите работодатели в държавата и дават най-много работа на местните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар